tirsdag den 9. maj 2017

Gadebillede

Endelig i dag blev jeg færdig med Annette Danielsens Gadebillede. Selvom modellen har været dejlig at strikke, har den alligevel taget mig lang tid at blive færdig med. Måske er det de mange forskellige vævestriktenikker, måske er det den megen retsstrikning, måske ..... Jeg ved det ikke, men nu er den færdig, og den er blevet så fin.


Modellen har 12 forskellige vævemønstre, der gentages på for- og bagstykke. Jeg har valgt forskellige farvesammensætninger på for- og bagstykke.


Halskanten er blot den knudekant, der opstår, når man strikker alle masker ret.


Ærmerne er strikket i to dele, der så efterfølgende er strikket sammen midt på ærmets overside. Sammenstrikningen er fortsat op over skulderen, hvorved for- og bagstykke er strikket sammen. Det virker meget fint og giver en flot finish.Jeg strikkede i søndags denne strikkeprøve, der nu er tør efter at være blevet vasket og spændt op. Jeg har strikket henholdvis tre garner og to garner sammen: Isager Kvartet, Isager Merilin og Isager Alpaca 1. Skal jeg give mig i kast med dette nye projekt eller slutte et andet fra strikkekurven .... ?


God aften
Kirsten

3 kommentarer:

 1. Hvor er din trøje flot, og i skønne farver. Og monteringen med sammenstrikning sætter prikken over i'et. Jeg øver mig lidt på vævestrik, synes det er lidt langsommeligt, og bestemt ikke fjernsynsstrik.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot din trøje.Jeg har også strikket den,og synes det var sjovt med alle de forskellige vævemetoder.

  SvarSlet
 3. Nøj den er flot. På en god dag kan jeg strikke sokker :O) men når vist aldrig til det her niveau.
  vh. Lotte

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }