søndag den 26. juli 2015

Vævestrik

 er en dejlig teknik, hvor man får meget forærende.


Mønsteret giver en fin effekt, når der strikkes i to farver, der ikke forskydes i forhold til hinanden.


Strukturen er også rigtig fin, når der strikkes med en farve.


Teknikken er blevet brugt til toppen, Chips, der er designet af Marianne Isager. Marianne Isager har også brugt teknikken til toppen 3 + 1 Tweed fra bogen A la Carte 1 og Streger fra A la Carte.


Ærmekanter er lavet ved at løfte masken løs af på hveranden pind. Til slut har jeg hæklet en kant med kædemasker - både på ærmekanten og halskanten.

Jeg har strikket i Dunlin, der består af hør og bomuld. Det lysblå og auberginefarvede garn er Isager Viscolin, der består af viscose og hør.


Jeg har for en gangs skyld strikket frem og tilbage. Sammensyningen i siderne er dog blevet helt pæn alligevel.

God søndag

3 kommentarer:

 1. Hvor er den flot. Smukke farver og et smukt mønster. Jeg har kun prøvet vævestrik på prøver - det ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 2. Imponerende flot håndarbejde. Det er smukke farver, men også en fin jævn overflade og jeg er misundelig over din sammensyning.
  Også en fin model i dit forrige indlæg. Dejlige garner du har valgt.

  SvarSlet
 3. Tak for kommentarerne. Hvis du, Lilli, vil udforske vævestrik mere så prøv dette link: http://www.beritdavidsen.dk/vaevestrikbogen
  Kirsten

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }