søndag den 28. august 2016

Nedtur og optur

Der har været ganske stille på siden i nogen tid. Det skyldes - troede jeg - at mit kabel til at forbinde kamera med computer var slidt op. Det viste sig imidlertid, da jeg havde fået fat på et nyt kabel, at være min computer, der var noget i vejen med.

Nedtur.....

Jeg besluttede mig i forrige uge for at ville med på Dip Dye trenden, så jeg købte garn til Camilla Vads Dip Dye Jakke, der er strikket i Engleuld fra Tusindfryd. Jeg slog op og gik i gang. Jeg måtte dog ret hurtigt konstatere, at jeg har det bedst med det uldgarn, som har noget af uldens naturlige farvespil i sig. Selvom Engleulden er utrolig lækker og blød, virkede farven "død" og uden liv.

Nedtur....

En anden computer er kommet til.

Optur....

En ny ide til Dip Dye er kommet til. To tråde Lambswool fra Familien Davidsen giver den samme strikkefasthed og er det "levende" uldgarn, som tiltaler mig mest. Så er det bare at vælge farver.

Optur....I onsdags var jeg til broderi på Skals - højskolen for design og håndarbejde. Det betyder, at jeg næsten er klar til sammen med min broderigruppe at montere broderi på æsker næste weekend.

Optur ....Det går fremad med min Epsilon, som jeg strikker i Knudegarn. Optur....Periodens største optur har dog været at deltage i Strik i Todbjerg. Jeg fik set og mærket på modellerne i de nye bøger, Urban, Detaljer og Knitting Fools, jeg fik købt bøgerne, jeg besøgte alle de stande, der var - særligt Sanne Fjalland og G-uld var inspirerende, jeg fik hilst på andre strikkere og havde i det hele taget en dejlig dag sammen med min strikkeveninde, Berit.

En stor optur....

Nu er der nye mønstre og dermed nye strikkeprøver, der kalder....


God søndag
Kirsten

1 kommentar:

  1. Jeg har kastet mig over Dip Dye Sjalet. Med garn fra lageret. Det bliver i en blandig af Supersoft og Coast. Jeg lkan også godt lide at der er liv i farven; det lidt melerede udtryk.
    Smukke broderier, som altid. Det bliver nogle flotte æsker.
    Jeg prioriterede en tur til Patchwork træf i Odense sammen med vores datter. Så jeg har nydt andres billeder fra Todbjerg. Jeg kan se, du har fået mange nye planer med hjem! God fornøjelse.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }