fredag den 1. juli 2016

Første feriedag

ud af en hel måneds feriedage bliver brugt på lidt hækling.

Mit tørklæde i orange/røde nuancer udvikler sig lige, som det skal. Jeg tænker, at jeg lige nu mangler 4-5 rækker i at være færdig.


Garnet er bourettesilke, ITO Kinu, som jeg har købte hos Tøndering Strik, da jeg var til Garnstafet. Jeg hækler i Granny Stripes - så det går ret hurtigt fremad, selvom der er omkring 500 masker.


På det seneste har jeg ikke broderet - men derimod hæklet på mine daglige togture. Jeg har haft dette skønne projekt med i tasken:


Det er et tørklæde hæklet i merionuld og merceriseret bomuld med stangmasker og 7-dobbelte stangmasker. Designet er Nordiske Masker.


God fredag
Kirsten

2 kommentarer:

 1. Det er da en skøn start på ferien!
  De orange-røde farver spiller så smukt sammen. Farver jeg har fravalgt, men med mit genfundne farvekort kan jeg se jeg skal være mere modig!
  Spændende design og sammensætning at garn i det grå tørklæde.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det spændende ud tørklædet fra Nordiske masker - jeg skal da lige afprøve en 7-dobbelt stgm - godt udtænkt :-)
  Hvor bliver det smukt og farverigt - dit granny-tørklæde :-)

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }