mandag den 25. april 2016

Vikingjakke

Vikingjakken er nu klar til forårets komme......


Jeg tænker, at jeg måske skal bruge en broche for at holde den lukket - hvis det er det, jeg ønsker. Ellers kan den fint bruges som en åben jakke eller cape. Halsåbningen har jeg strikket i en mere vid udgave end Marianne Isager.

Jeg har strikket i Isager Tweed, der består af 70 % uld og 30 % mohair. Et dejligt garn med en fin struktur og et fint farvespil. Garnet har jeg strikket sammen med ITO Kinu, der er 100 % burette silke. Alt i alt en fin sammensætning af materialer. Marianner Isager har i Strik a la carte II strikket modellen i Isager Highland Wool og Isager Alpaca 1.


Kanten er strikket som en glatstrikket kant over de to yderste masker. De første to masker på en pind er løftet af med tråden foran masken, og de to sidste masker er strikket ret - på alle pinde. Det giver en fin kant både fra for- og bagside. Halskanten er strikket med retriller.

Det er dette sidste billede, der kommer tættest på virkelighedens grønne farve......

God mandag aften.

Kirsten


3 kommentarer:

  1. Med dette forår er det vigtigt at have noget uldent at tage på. Den er virkelig flot.

    SvarSlet
  2. Wouw hvor er den flot. Lækker farve.

    SvarSlet
  3. Smuk farve med vidunderligt spil.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }