tirsdag den 15. marts 2016

Farven blå

Jeg er ret begejstret for farven blå - i næsten alle nuancer. Her er det ITO Kinu sammen med ITO Sensai.


Modellen er Charlotte Tønderings Sand, som jeg har haft liggende ufærdig ganske længe. I aften har jeg lukket den sidste maske af, så nu venter monteringen.

Jeg vil nu vende tilbage til et andet projekt, som også har ligget længe. Modellen er Marianne Isagers Vikingjakke , som jeg strikker i Isager Tweed og ITO Kinu.


God aften
Kirsten

2 kommentarer:

  1. ITOgarnet er så lækkert! Jeg fik kig på modellen November ved Fiberfesten. Den smukke grønlige farve kunne jeg lige se en bluse i, Sådan en let, kanværeientaske, trøje. Jeg sparer lige lidt sammen, for min røje må godt være lidt længere....
    Sand er også smuk. Dramatiske og flotte farver du har valgt. Den hang i ...sand farvet.

    SvarSlet
  2. 2 fantastisk flotte projekter i noget nær det lækreste garn man kan købe for penge og så i sådan nogle fine farver. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat, kan allerede se, at det bliver helt forrygende.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }