lørdag den 2. januar 2016

Det er blevet til

en smule strik i denne jule- og nytårsferie, der nu er gået over i at være en helt almindelig weekend, inden hverdagen igen vender tilbage.
Mine vanter med inspiration fra Letland er blevet helt færdige. De er tætte og varme, men samtidig dejlig bløde. Jeg er særligt vild med min opslagning i to farver og kanten med vrangmasker.

Disse to teknikker har jeg genbrugt på mine selvkomponerede vanter.Jeg strikker på pind nr. 2,5 med Ask Hifa 2 fra Hillesvåg Ullvarefabrikk, som du kan læse mere om her.

Til feriens film i TV og på Netflix har jeg strikket på Helga Isagers model, Lise. Modellen ser måske lidt mærkelig ud, men den skal nok blive god, når den er strikket færdig, vasket og tørret.
God lørdag.
Kirsten4 kommentarer:

 1. Skønne skønne vanter, de er virkelig flotte. Din Lise ser dejlig ud, jeg glæder mig til at se den når den er helt færdig :-)

  SvarSlet
 2. Super flotte vanter, og nu er der så også blevet vejr til vanter :-)
  Den fine opslagskant sidder jeg og kigger grundigt på, men kan selvfølgelig ikke regne den ud. Findes der en dansk opskrift på denne kant? Jeg kunne godt tænke mig at lære det.

  SvarSlet
 3. Rigtig skønne vanter med flotte detaljer.

  SvarSlet
 4. Jeg har forsøgt at finde en dansk opskrift uden held - jeg leder videre ...

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }