lørdag den 31. januar 2015

Der bliver strikket ...Jeg har altid gang i flere strikkeprojekter på en gang. Lige nu er det Merilin Berlin , som Charlotte Tøndering har designet. Jeg strikker i Isager Silk Mohair farve 60 og Isager Merilin farve 65. Det bliver så lækkert. Nederst på bluse er der en slids, der skråner, og op langs side er der en stribe med vrangmasker.


Lige nu er jeg løbet tør for Silk Mohair. Tøndering Strik har lagt et nøgle til side til mig - så ingen panik. I stedet er jeg begyndt på ærmet, der strikkes oppefra og ned kun i Isager Merilin.


Jeg har denne cone i gråt uld tweed - Soft Donegal - stående på lager:


Jeg har tænkt, at den måske kunne strikkes sammen med denne Kid Silk Haze fra Rowam:


En lille glatstrikket strikkeprøve gav dette resultat, som bestemt er brugbart, måske til denne model: topp ned topp fra Pickles.


Jeg skal snart til at beslutte, hvor lang min kofte fra Kofteboken skal være. Jeg har oprindelig tænkt, at den skulle være en kort udgave af Fåvang.


Endelig skal jeg i gang med at samle kropstykket og to ærmer til min mands jakke fra Islandsk Strik: Stapi designet af Vedis Jonsdottir.


God weekend. 

4 kommentarer:

 1. Super flotte arbejder. Imponerende du kan ha flere igang samtidig.. Jeg ville gå vildt i opskrifter og mønstrer.

  SvarSlet
 2. Det er altid så vidunderligt at se hvad du præsterer, alle projekter ser skønne ud

  SvarSlet
 3. Det er nogle spændende ting du har gang i :o)

  SvarSlet
 4. Jeg skal da love for, at du har gang i nogle dejlige projekter i lækre garner :-) Hvor bliver det en flot herretrøje :-)

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }