fredag den 26. december 2014

Trådender

Så er det tid til at hæfte trådender. Det kunne blive en fin 2. juledags beskæftigelse, når julefrokosten er spist.


Der er en hel del trådender på denne model, der er fra Sandnes Garn. Den var i hæfte nr. 39 i lidt andre farvenuancer. Modellen hedder Polarstjerne. Min udgave er lidt mere kropsnær end den oprindelige udgave. 

Lige nu er jeg meget begejstret for mønsterstrik - selvfølgelig inspireret af Kofteboken af Lene Holm Samsøe. Det er en utrolig inspirerende bog. 


Jeg har kastet mig ud i disse farver fra Hillesväg Uldvarefabrik. Garnet er dels Ask Hifa 2 og Alv Kamgarn, som strikkes dobbelt. God 2. juledag
Kirsten 

3 kommentarer:

 1. Det ser godt ud! Er kamgarnet lidt blankt? Der et smukt spil i det strikkede.
  Jeg fik også Kofteboken. Glæder mig til at strikke Stjerneruter. Har købt Højlandsuld, men måske dit valg af garn er smukkere.
  Hvor forhandles Hillesvåg garner?

  SvarSlet
 2. Jeg har fundet frem til garnet hos Garnshoppen, Kirkegade, i Randers, som, så vidt jeg ved, ikke har internetbutik.
  Men på nettet kan du finde Hillesvåg Alv i form af Hifa Kamgarn 14/2 hos f.eks. spindelvaeven.dk, og garnlageret-aarhus.dk har Hillesvåg Ask som Hifa uldgarn 2-trådet. Det er et dejligt garn i rigtig mange farver: Alv i ca. 80 farver og Ask i ca. 100 farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... jeg kigger mig lige omkring...

   Slet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }