mandag den 23. juni 2014

Æsker

fik jeg også købt:

Disse firkantede æsker er præget med skolens logo.  Når jeg har købt dem, har jeg forhåbentlig også støttet skolen. Det er ellers meget nemt at blive inspireret til selv at lave æsker, når man ser udstillingen på skals. Her en æske til ens strikketøj: Med det fineste broderi:


Her er æsken til strømpe-strikketøjet:


Her en æske med broderi og til broderi:


Der var også en æske til dåbskjolen. Det var lidt vanskeligt at få et godt billede af skyggesyningen. Jeg tror det lykkedes på det nederste billede:Så flot !

Udstillingen i år var i det hele taget utrolig flot og inspirerende. Tak til skolen, dens elever og undervisere for en dejlig dag med mange indtryk og megen inspiration.

Kirsten

2 kommentarer:

  1. Tak for turen. De kan noget med hænderne på Skals!!! Jeg har også en (gammel) drøm om en uge med fordybelse i de traditionelle teknikker, som de er så fantastiske til på skolen. Måske... en gang...?
    Det er et smukt alsidigt udstillingsindhold i år... Dejligt med dine fotos.

    SvarSlet
  2. Tak. Hvis du nogensinde får muligheden for en uge på Skals skulle du gøre det. Jeg tror, at jeg er oppe på 8 uge ophold, heraf et i strik med Marianne Isager. Resten har været indenfor broderi - og jeg har nydt dem alle

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }