lørdag den 29. marts 2014

Garnkøb er det også blevet til

i denne uge:


Lækker en-trådet og to-trådet mohair fra Canard. Tanken er en tunika/kjole i striber med henholdsvis en-trådet og to-trådet. Det bliver et tv-strikke-projekt.

Herudover har jeg købt hele cones med en uld/cashmere blanding hos Familien Davidsen. Garn som jeg bare måtte eje !!!! Hvad garnet skal bruges til, har jeg ikke taget stilling til endsige tænkt over endnu.Den ene dyb rød og den anden mørk - næsten sort - aubergine. Jeg er ikke meget til rødt, men denne garn har i den røde farve mange andre farver i sig - jeg kan se æblegrøn, rosa, brun, orange, postkasserød …..

God lørdag ….

4 kommentarer:

 1. Hej Kirsten, hvor har du købt de cones garn, den dyb røde og aubergine? de er vildt flotte :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det lækkert garn du har købt og så synes jeg det er vildt sjovt at du har købt mohair fra canard til den stribede kjole af Ellen Holm. Jeg har købt nøjagtig samme garn og oveniøbet i nøjagtig samme farve og også til den kjole. Det er da lidt sjovt.

  SvarSlet
 3. Det ser skønt ud, dit nye garn. Der er noget skønt ved at falde for. Noget garn uden man egentlig. Ved hvad det skal bruges til ;-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Kirsten, er du ikke sød at skrive til mig på ingeskipper@gmail.com, jeg vil så gerne vide om det smukke garn er muligt at købe, og hvor :) tak

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }