fredag den 28. marts 2014

Antikvariater ……...

er jeg rigtig glad for at besøge. Det er særligt spændende at besøge antikvariater, som jeg ikke har besøgt før eller antikvariater i byer, hvor jeg ikke komme så tit. I går var jeg til møde i København, og det gav mulighed for at besøge et enkelt antikvariat på vejen hjem. Jeg havde heldet med mig og fandt tre årgange af Årets Korssting fra Haandarbejdets Fremme:


Som det ses fandt jeg 1981, 1985 og 1987. Årets korssting er for mig et samlerobjekt. Mine nye fund betyder, at jeg mangler: 1973, 1975, 1988, 1992 og 1993, for at samlingen er komplet.

Jagten forsætter …………

Når jeg er i Københavnske antikvariater kigger jeg særligt efter svenske broderibøger. I går fandt jeg en bog med alverdens monogrammer:


Til sidst fandt jeg en bog, der vel betyder, at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at montere mine færdige arbejder på en nærmest professionel måde:


Dejligt læsestof til det, der ser ud til at blive den fineste forårsweekend.

Kirsten

1 kommentar:

  1. Åh hvor er jeg misundelig. Min samling af årets korssting er slet ikke så stor som din, men det er tre af dem jeg bedst kan lide, du har kapret...jeg har broderet 3 eller 4 af motiverne fra '81, de andre har jeg bare beundret!

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }