fredag den 14. juli 2017

Måske et nyt projekt .....

Jeg har altid gang i flere projekter samtidig. Et, som jeg kan strikke på, medens jeg ser en god film eller nyheder på TV, et der kræver lidt mere koncentration, et til bilkørsel, et til.... I denne uge har jeg gjort to projekter færdige - måske skulle jeg begynde på et nyt projekt ??

Jeg har i nogen tid haft Slå om, designet af Design Club, på pindene. I denne uge fik jeg monteret vesten, som jeg har strikket i Nicolaj Garn Uld/silke/Alpaca. Der er lavet nogle fine indtagninger, der fremhæver at vesten er strikket i rib.

Jeg har også strikket Top 7 fra Nordiske Masker færdig. Jeg købte Top 7 som kit til Garnstafet i Aarhus. Det er en rigtig fin model, som jeg helt sikkert bliver meget glad for. Nu mangler der bare lidt sommervejr, så den rigtig kan komme til sin ret. 


Modellen er strikket i to farver bomuld, hvilket giver et fint udtryk.


Efter at halskanten er strikket, er den foldet om en 2 cm bred elastik. Det giver en god stabilitet til halskanten.


Måske skulle jeg bare gøre endnu et projekt færdigt ..... Hvilket et af disse projekter på min Ravelry profil skal jeg vælge at gøre færdig ?

God weekend
Kirsten

1 kommentar:

  1. Vesten, Slå om, er meget spændende og elegant.
    Jeg har lidt svært ved at "se" Top 7.
    Altid spændende at følge med i dit håndarbejde, tak.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }