søndag den 13. november 2016

Nørdet

Nørdet - er ikke det eneste ord, der beskriver det kursus i montering, som jeg deltog i i går.

Kurset var hyggeligt - det fandt sted i baglokalet hos Tøndering Strik, hvor vi sad midt i butikkens velordnede lager af garn og strikkebøger. Vi blev budt på lækker kage og kaffe. Hvad mere kan man ønske ?

Kurset var lærerigt - underviser var Hanne Witt, der havde lavet et fint kompendium, forberedt en række strikkeprøver og underviste hver enkelt efter ønske og behov. Hanne fik på bedste vis videreformidlet sin store håndværksmæssige kunnen. Hvad mere kan man ønske ?

Jeg har strikket mine teknikprøver op i Isager Jensen Yarn i farve 0. Monteringen har jeg lavet med Isager Tvinni 7S, for at det er muligt at se monteringen....


Her er en gradueret aflukning til halskant uden de sædvanlige "takker" for hver pind, man lukker af på. Nederst er aflukningen lavet med en I-cord kant. Det giver en flot finish.


Til venstre er to stykker med glatstrikning syet sammen med madrassting fra forsiden. Det er ikke til at se, at sammensyningen er lavet med en anden farve garn end hvid. Til højre er to stykker med retstrikning syet sammen med madrassting fra forsiden. Madrasstingene danner en maske "mere" ved sammensyningen, der så bliver helt usynlig.Til venstre er to glatstrikkede stykker syet sammen med maskesting. Til højre er to glatstrikkede stykker strikket sammen - øverst ret mod ret og nederst vrang mod vrang.

God søndag
Kirsten Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }