søndag den 7. februar 2016

Strikkeprøver

Jeg hyggede mig i går aftes med at lave strikkeprøver fra de to nye udgivelser: Vinterdage og Yndlingsstrik 1.


Dette er en prøve på den teknik, der er anvendt til modellen Vintertid af Annette Danielsen. Jeg har strikket i en tråd Isager Tvinni og to tråde Isager Highland Wool. Det er en nem teknik, der giver et meget fint resultat.


Her har jeg i Isager Highland Wool lavet en prøve på teknikken til modellen Ulvetime fra Annette Danielsen. Den model er jeg meget begejstret for. Så måske skal den være et nyt projekt. Garnet har jeg bortset fra 50 gr. på lager.... 


Den sidste prøve er strikket i Isagers nye garn, Isager Kvartet, der består af bomuld, hør, silke og nældefibre. Jeg har strikket i farven Classic. Garnet er lækkert - lige til en sommerlig model.

De to sidste prøver er dels en prøve i Isager Tvinni, Isager Alpaca II og Isager Highland Wool strikket på pind nr. 6, og Isager Merilin og Isager Alpaca I strikket på pind nr. 4. Begge sammensætninger giver et lækkert, blødt udtryk - men særligt Isager Merilin og Isager Alpaca I er jeg ret vild med. Det bliver jeg nødt til at prøve - måske i modellen Benedicte fra Yndlingsstrik 1. 

God søndag - særligt til de, der er så heldige at deltage i Store Strikkesøndag hos Charlotte Tøndering....

Kirsten

2 kommentarer:

  1. Dejlige strikkeprøver i smukke mønstre. Den udvælgelse til nyt strik er jeg vild med. Lige der, hvor alle muligheder er åbne.

    SvarSlet
  2. Skønne prøver i meget dejligt garn! Jeg har også prøvestrikket i den nye Kvartet her i weekenden - samme farve, som du har valgt, det er meget lækkert.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }