søndag den 17. maj 2015

Laneway

er en strikkeopskrift, som jeg har købt her på ravelry.com. Jeg har haft opskriften liggende i nogen tid for at vente på det helt rigtige projekt. Det tror jeg er kommet nu:


Min tanke er, at den lyse grå sammen med en råhvid hør er bundfarven. De tre brunlige farver skal være striber, startende med den mørke øverst for så at blive lysere længere nede.



Halsudskæringen er lavet med vendestrik. Det har Veera Välimäki - ja, det hedder designeren - beskrevet rigtig godt i opskriften, som er på engelsk.


I den oprindelige model er der lavet lommer - de kunne blive lyseblå:


Fortsat god søndag.

Kirsten

8 kommentarer:

  1. Fine farver,jeg strikkede ikke sidelommer i min laneway men lavede en enkelt lomme foran,du kan se min version på ravelry her
    http://www.ravelry.com/projects/vatkugle/laneway

    SvarSlet
  2. Det er en rigtig fin udgave af Laneway, som du har lavet - jeg havde godt lagt mærke til din fine lomme på forsiden, da jeg kiggede de mange forskellige udgaver igennem på Ravelry. Der er rigtig mange .....

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. Skønne, skønne farver. Jeg har endnu tilgode at strikke efter engelsk opskrift. Prøver stadig at samle mod til at kaste mig ud i det.
    Glæder mig til at se, hvordan din Laneway folder sig ud.

    SvarSlet
  6. Det tror jeg bliver rigtig flot

    SvarSlet
  7. Spændende... En elegant farvekomposition...

    SvarSlet
  8. Det er sådan en sød model. Jeg har også opskriften liggende, men har ikke fået den strikket, da mange af de udgaver jeg har set poser ud i højre side og det er jeg ikke så vild med og jeg har endnu ikke fået regnet ud, hvordan jeg undgår det.
    Jeg glæder mig til at se din udgave - den tegner allerede til at blive super god.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }