fredag den 3. april 2015

Påskestrik

Influenza, lungebetændelse og påskeferie er en dårlig kombination.

Det betyder, at der ikke har været gang i havearbejdet, som ellers ofte er et påskeprojekt for mig. Det har også betydet, at jeg ikke er begyndt på nye strikkeprojekter ...... Til gengæld har jeg fået afsluttet et strikkeprojekt - Steel Blue - og har et andet - Cove - liggende til tørre efter endt montering. Endelig har jeg, i modsætning til hvad jeg plejer, strikket ret monogamt på et projekt, nemlig dette:


Ærmerne er færdige, og kropstykket fik jeg i aftes delt i ryg og forstykker.

Jeg har vasket og udspændt strikkeprøver. Her Kashmir Lux og Alpaca 1:


Jeg har læst og genlæst Kate Davies to bøger Yokes og Colours of Shetland.


I dag bliver det forhåbentlig den første hele dag ude af sengen. Så måske skal katten have lidt selskab udenfor i haven.


Kirsten

4 kommentarer:

 1. åh... katten slikker sol! Når du nu ikke kan være med der ude!
  De to bøger er på min ønske liste. Hvor har du købt dem? Jeg skal til London om 14 dage... Kan man mon købe dem i boghandlerne?
  God bedring og god påske.

  SvarSlet
 2. Jeg har købt bøgerne på Kate Davies hjemmeside. Mon ikke de findes i butikker også ?

  SvarSlet
 3. Åh det var da ærgerligt - men jeg skal da love for, at du har nået en del alligevel ☺ hvad er det mon for en flot cardigan du strikker på?

  SvarSlet
 4. Åh det var da ærgerligt - men jeg skal da love for, at du har nået en del alligevel ☺ hvad er det mon for en flot cardigan du strikker på?

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }