lørdag den 8. november 2014

Et heldigt asen

Det er, hvad jeg er i dag.

En rigtig god ven, der er møbelpolstrer, har ryddet op i sine stofprøver - og tænk sig - dem har han foræret til mig ! Der er uldstoffer, bomuldsstoffer, hørstoffer... Der er kraftige stoffer og tyndere stoffer... Der er ensfarvede, striber og mønstre... Der er store stykker og små stykker - men tænk sig - det kan altsammen broderes på eller syes med……..En rigtig god veninde har også ryddet op, og hun har i dag afholdt "broderi-loppemarked". Her fandt jeg en bog, som jeg længe har ledt efter:


Og jeg fandt tyndt uldgarn, der udgik for flere år siden. Uldgarnet stammer fra Højskolernes Haandarbejde. Det er utrolig godt at sy med og har nogle dejlige mættede farver. Det er tyndt, men kan jo syes med to tråde eller måske tre tråde.


Sidst, men ikke mindst fandt jeg noget blomstergarn fra Haandarbejdets Fremme. Nogle af farverne er udgåede, og andre er gamle indfarvninger.


Hvor heldig har man lov at være ……..

God lørdag.

1 kommentar:

  1. Det er da helt vidunderligt! Sikke mange skønne muligheder der ligger og venter.....

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }