lørdag den 23. august 2014

Hør

Svenska Hemslöjdsföreningarnas Riksförbund udgiver magasinet Hemslöjd, hvor hvert nummer har et tema - denne gang er teamet hør.


Jeg har igennem de sidste 4 år haft abonnement på magasinet. Det er et lækkert magasin, synes jeg. Det er der også andre, der mener, da Hemslöjd har vundet Svenska Publishingpriset.

I dette nummer er en artikel om Isabelle Hällsjö, som jeg ikke kendte i forvejen. Hun laver nogle utrolig flotte og spændende ting i strik. Hun bruger hør, kobber ……. Se lige her:


Billederne er taget af Anna Von Brömssen. Vil du se mere - så prøv at aflægge Isabelle Hällsjös hjemmeside et besøg.

God lørdag

3 kommentarer:

 1. Hej Kirsten.
  Den er superflot - altså ponchoen. Den kunne jeg lige se mig selv i, når jeg går den daglige tur med hunden her til efteråret. Den tror jeg også jeg kunne finde på at kaste mig ud i. Strikker du i 2 tråde Supersoft?
  Jeg bliver forundret og misundelig (selv om det er en slem ting) hver gang jeg besøger din blog, og ser alle de smukke ting du lynhurtigt får fra hånden.
  Kh Rie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak
   Det er Super Soft, som jeg strikker i - med 2 tråde for at give et mere meleret udtryk…..

   Slet
 2. Spændende kunstner og hjemmeside... Jeg har set kniplinger fremstillet med sølv og andet metal. Fantastisk smukt!

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }