tirsdag den 12. august 2014

En pakke er altid godt,

især når pakken kommer fra England og indeholder strikkepinde. Jeg har længe gerne villet investere i nogle strikkepinde med "skæve" numre. Nu skulle det være, så i sidste uge bestilte jeg pinde i størrelse 3,25, størrelse 3,75 og størrelse 4,25. Allerede i dag lå de i min postkasse - sjældent har en pakke været pakket så godt ind. Herudover havde jeg bestilt et farvekort over Rowans sommergarner. For nogen tid siden modtog jeg et farvekort over Rowans efterårs- og vintergarner som abonnementsgave. Så nu har jeg komplette farvekort - indtil Rowan kommer med nye garner og nye farver ;-)Jeg har for år tilbage haft farvekortene, hvilket jeg var glad for. Det gav god mulighed for at se farverne i "levende live" og ikke blot i magasinet, ligesom det gav mulighed for at fornemme de forskellige garners struktur.

Kirsten

1 kommentar:

  1. Det ser dejligt ud, og det er lækkert at have disse nr. når man strikker efter fx engelske opskrifter. Har lige fået Rowans bog nr 56 - wow, der er meget godt i! God fornøjelse med pindene.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }