tirsdag den 8. juli 2014

Hulsømmmen

bliver det næste, der skal broderes på min mundserviet fra skals. Jeg er nu færdig med at brodere motivet i tællesyning. Det giver en rigtig fin effekt med hvidt på hvidt. Her er en del af et-tallet:


Sidste onsdag var jeg inde i et antikvariat, hvor jeg købte mig denne franske håndarbejdsbog:


Jeg har aldrig lært fransk, da jeg på gymnasiet valgte spansk. Jeg kunne slet ikke stå for bogen, da jeg fandt den til 75 kr. Den har fine billeder og gode arbejdsbeskrivelser, så jeg skal nok få glæde af bogen på en eller anden måde. Dette sting kender jeg ikke, så det skal jeg måske prøve:



Måske skulle jeg sætte mig med mit glatstrikningsprojekt på rundpind. Projektet hindrer i hvert fald ikke, at jeg kan følge med i VM-semifinalen senere i aften …….



God aften
Kirsten

1 kommentar:

  1. Det er godt nok et projekt du er igang med... altså broderiet... sjovt t finde sådan en fin bog, der er til mange timers fornøjelse.
    Jeg sidder og savner et ligeudogrundtstrik til finalen... jeg bliver nødt til at trille tomler i stedet!
    Dit smukke strik vokser da stille og roligt.

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }