tirsdag den 31. december 2013

Status

Den 31. december giver for mig altid anledning til at reflektere over året, der er gået, og året, der er i vente. Året 2013 har været hektisk, men det har også været spændende og udfordrende - lige som det skulle. Herfra er der derfor glæde og taknemlighed over 2013, og jeg ser frem til om et år at kunne sige det samme om 2014.

På strikkefronten har der været godt samvær med mine strikkevenner i Uldtotten - tak for det. Der har været mange gode samtaler med garnforhandlere rundt om i landet og rigtig mange gode og spændende nye strikkebøger. Vigtigst er jo dog garnet, og her er de banderoler, der er blevet pillet af garnet i år:


Jeg samler dem løbende i en skål lavet af keramiker Marlene Møller Hansen. Sidste års status kan du se her.

Lagt ud på mit bord ser resultatet sådan ud:


Hertil kommer "det løse" uden banderoler strikket op fra hele cones.


Det ligge dog helt fast, at yndlingsgarnet i år må have været Marianne Isagers og særligt Alpaca 1. Det overrasker mig nu ikke, for det kan jo bruges til alverdens ting. Herudover har jeg brugt en del ITO garn.

Man kan jo ved denne lejlighed stille sig spørgsmålet (som min mand tit stiller mig) : får du brugt alt det, du strikker ?? Ja, det gør jeg faktisk, og nydelsen er lige stor hver gang, både udvælgelsen af garn og mønster, selve strikkeprocessen, monteringen, vasken, tørringen, at tage det færdige arbejde på første gang og den næste, og den næste …….

Godt Nytår til alle - og tak fordi du kigger med her på min blog.

Kirsten

2 kommentarer:

  1. Kære Kirsten. Godt nytår også til dig. Har lide fundet frem til din blog. Er imponeret over hvad du får lavet. Tror da lige jeg skal følge med frem over.
    Venlig hilsen Mona

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }