torsdag den 26. december 2013

Siberia Anorak

Vi har heldigvis ikke sibirisk vinter herhjemme, men derfor kan man jo godt blive inspireret til at strikke sibirisk, når man ser Helga Isagers The Map Collection. Jeg er faldet for flere af modellerne og lægger ud med anorakken:


Garnet er ÅLJ fra Isager og Silk Hair fra Lana Grossa med 70 % mohair og 30 % silke.


Strikkeprøven i glatstrikning er lavet - og den ligner et sne- og isklædt landskab.


Så er jeg i gang……………
Kirsten

2 kommentarer:

 1. Hvor langt er du kommet på din Siberia?for jeg kan ikke finde ud af om det som står på side 20 under raglanindtagning.som 1 m på hver 4 p 4 omgange- lige med 12 omgange 3 m. Er det nogle der skal tages ind seperat??

  SvarSlet
 2. Jeg går ud fra, at det er under str. M - hvor du skal tage 1 m ind på hver 4. p 3 gange = 12 omg. og 3 masker. Så vidt jeg husker, er det antallet af indtagninger, der er beskrevet. På de pinde, hvor du tager ind, laver du indtagninger som beskrevet i det foregående afsnit i opskriften. Svarende til at der tages 8 masker ind på hver pind, hvor du laver indtagninger.

  Er det en hjælp ??

  Jeg er færdig med Siberia - som jeg i øvrigt er rigtig glad for og som jeg bruger en hel del.
  Du kan se nogle flere billeder her:

  http://strikogsting.blogspot.dk/2014/01/klar-til-vask.html

  http://strikogsting.blogspot.dk/2014/01/siberia.html

  http://strikogsting.blogspot.dk/2014/01/siberia-har-allerede.html
  Kirsten

  SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }