fredag den 4. marts 2016

960 gr. garn

960 gr. garn endte med at være garnforbruget til mit slag/min poncho. Jeg tror, at det er den største mængde garn, jeg har brugt til et enkelt projekt.


Jeg har strikket en ribkant med tre ret og tre vrang. Selve slaget er strikket med 6 ret og 3 vrang.


Slaget består af et rektangulært stykke. For at få den mørklilla kant til at gå hele vejen rundt, har jeg strikket sidens ribkant med mørklilla i de yderste masker i hver side. Teknikken er blot gobelinstrik.


Jeg har strikket med to tråde i hver sin farve, der dog er afstemt efter hinanden, men så forskellige, at der alligevel er blevet "spil" i farven.


Midt på slaget er der lukket af til hals, og senere slået op igen for at fortsætte slaget på ryggen. Slaget skal gerne holde mig varm - men en for høj hals vil være for meget varme for mig. Derfor har jeg lavet denne kant, der er syet til på vrangsiden.

God fredag 
3 kommentarer:

  1. Hvor er det blevet flot. Du er virkelig god til at sammensætte farver. Det er meget smukt og et stort arbejde. Med et forbrug på næsten et kilo garn, må der være rigtig mange masker i det.

    SvarSlet
  2. Tak - det var lidt tungt men også varmt at sidde med til sidst.

    SvarSlet
  3. Superflot med dejlige farver. Sikke et arbejde!

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }