mandag den 6. oktober 2014

Når der er noget, man ikke kan

må man øve sig eller finde hjælp.

Derfor er jeg gået igang med at håndquilte på ramme:


Det er et tæppe, som jeg begyndte på for rigtig mange år siden. Det er syet sammen på maskine, og så har det ligget hen rigtig længe. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil lære at quilte i hånden. Med hjælp fra en bog af Jinny Beyer går det fremad.

Det at tegne er jeg slet ikke god til. Jeg bliver ofte udfordret til at tegne, når jeg på broderikursus på Skals. For nogen tid siden så jeg en bog med en masse tegninger, der kunne bruges som inspiration til broderi. Jeg fandt frem til, at bogen var en del af en hel serie og vupti, ja, så lå der nogle bøger i min postkasse fra Amazon.


Jeg har allerede brugt en del tid på at kigge, og her er helt bestemt inspiration og ikke mindst hjælp at hente.

God mandag aften
Kirsten

PS - måske ser det sådan ud - men jeg har ikke købt hele serien…….

2 kommentarer:

  1. Nåede lige ned til ps.... troede nemlig det var hele serien...
    Jeg er IKKE glad for at quilte... har aldrig fundet fidusen! Kan du ikke lave et lille kursus?

    SvarSlet
  2. Indtil videre har jeg fundet ud af, at det handler om at finde den rette "fingerstilling" for den finger, der presser nålen igennem de flere lag stof. Samtidig virker det bedst med at sy på ramme. Der er også rigtig god hjælp at hente på You Tube.

    Kirsten

    SvarSlet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }