torsdag den 31. juli 2014

Indkøb blev det også til i går …..

Hos Tind fandt vi i en rodekasse nogle nedsatte opskrifter, der kunne købes uden garn. Her er var et par  spændende:Jeg købte et nøgle alpaka, så jeg kan prøve garnet, inden jeg måske kaster mig ud i et større projekt. Garnet er utrolig lækkert og blødt.


Jeg købte garn og opskrift til en stribet cardigan med læg designet af Karen Noe:


Sidst men ikke mindst blev det til hjemmesko fra Glerups til min datter. Måske lidt tidligt, men så er hun klar til, at det bliver køligere i vejret.

Hos Uldgården købte jeg rundpinde på 1 meter og 2,5 meter. Det næste bliver, at jeg skal have anskaffet mig rundpinde i 3 1/4 …………. Nørdet ??? Ja, måske.

Der var faktisk meget mere der fristede, men med tanke på, hvad der gemmer sig hjemme på lageret, holdt jeg mig tilbage ;-)

Kirsten

3 kommentarer:

 1. Sikke en selvdisciplin!
  Jeg elsker også rodekasser! Der er tit guld gemt i bunkerne.
  Glæder mig til at høre mere om alpaca'en. Og de smukke blå farver...
  Min længste wire er 150cm... Hvad skal du i gang med der kræver 2,5m????
  Strikkehilsner....

  SvarSlet
 2. Jeg er i gang med et Christel Seyfarth sjal. Lige nu kan man vel nærmest sige, at sjalet ligger og "modner" - til jeg er klar til at fortsætte med det projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåh... Rigtig god fornøjelse, når du kommer så langt... du har jo gang i mange ting!

   Slet

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }