tirsdag den 27. august 2013

Jazz

til min datter er nu færdig. Hun ønskede sig en længere udgave - både i kroppen og ærmerne. Jeg løb derfor tør for Rowan Kidsilk Haze, da jeg nåede til halskanten. Gode råd var dyre - heldigvis var der et nøgle Blackhill SilkMohair på lager. Farveforskellen er ikke til at se - men forskellen kan føles. Selvom blandingsforholdet mellem silke og mohair vist er tæt på at være det samme, er Rowan Kidsilk Haze meget blødere:Min datter er dog glad for resultatet, så glad at hun allerede har udset sig mere end en model fra Susie Haumanns Grey Days.

- og som det dog vrimler med nye bøger om strik: Rowans nye magasin, Karen Noes bog med opskrifter i Lotus Yarns, Sidsel Høivik og .........flere kommer til senere i dette efterår. Gad vide om det er muligt at følge med i alt det nye ?


Kirsten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

.post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img,.BlogList .item-thumbnail img{border: 0px;-moz-box-shadow: 0px 0px 0px;-webkit-box-shadow: 0px 0px 0px;box-shadow: 0px 0px 0px;} img {border:none;box-shadow:none; }